Individualni časovi konverzacije

  • Cilj ti je da usavršiš engleski i da se oslobodiš straha od konverzacije?
  • Želiš da imaš časove skrojene po tvojoj meri u vreme koje tebi odgovara?
  • Potreban ti je individualni pristup i maksimalna posvećnost samo tebi?

We all have our moments of fear when it comes to speaking a new language. Fear not, we are here to help you build that confidence.

Untitled 1200 × 1000 px 2
Untitled 1000 × 1500 px 1500 × 1000

Konverzacija 1 na 1

Individualni časovi su fleksibilni, prilagođeni tebi i održavaju se po sistemu sa više učitelja. Akcenat je na konverzaciji, a u zavisnosti od tvojih ciljeva, potreba i nivoa pravimo plan i program po tvojoj meri.

Ako želiš zaista da pričaš engleski, u prijatnoj atmosferi, da se rešiš straha i treme i da stekneš samopouzdanje u konverzaciji, ako želiš individualni pristup i maksimalnu posvećenost samo tebi u vreme koje tebi odgovora, individualni časovi su pravi izbor za tebe.

Šta ćeš naučiti?

Naši uvek nasmejani i raspoloženi učitelji su tu da ti olakšaju učenje engleskog i pomognu ti da pričaš o čemu god, bilo da želiš da učiš engleski zbog putovanja, posla, ili iz nekog svog ličnog razloga. 

Osnovni cilj nam je da progovoriš, da se oslobodiš i da se osećaš lepo kada pričaš na engleskom, umesto da ti to predstavlja neku muku ili da ti stvara stres. Ukoliko ti je engleski potreban za posao, pored opuštene konverzacije u tvoj program uvodimo tematiku vezanu baš za ono što ti je potrebno, i to zajedno obrađujemo.

Untitled 1200 × 1000 px 1000 × 1300 px 1 1
Teacher Amila

Kako funkcionišu individualni časovi konverzacije?

Uglavnom radimo po metodi aktiviranja pasivnog znanja. Upotrebljavamo pravi jezik, čitamo tekstove, gledamo videe i kasnije pričamo o tome, kako bi se učvrstilo postojeće i formiralo novo znanje.

Plan i program se prave po tvojoj meri, u zavisnosti od tvojih potreba i ciljeva. Takođe, zajedno postavljamo ciljeve i kroz domaći i redovno prisustvovanje časovima zajedno gradimo disciplinu, održavamo motivaciju i sigurno idemo ka tvom uspehu i napredovanju u engleskom.

Tvoj profesor ti pomaže u rešavanju problema sa tremom i pri izgradnji samopouzdanja u govoru, a naš sistem rada doprinosi fleksibilnosti – dovoljno je da otvoriš automatski kalendar, vidiš kada je tvoj profesor slobodan, i jednim klikom zakažeš svoj čas u vreme koje tebi najviše odgovara.

Časovi se zakazuju najkasnije 24h pre časa.

Politika otkazivanja: najkasnije 24h ranije, u suprotnom se računa kao da je održan čas.

Časovi traju 45min.

U ponudi imamo različite pakete časova, koje možeš da iskoristiš tog meseca.

Kako da se prijavim za individualne časove?

1 1

Odabereš paket

Nudimo ti pakete od 4, 6, 8, 12 i 16 časova mesečno.

2

Popuniš upitnik

Ovde nam ostavljaš podatke i biraš individualne časove.

3

Stiže ti e-mail

Za svaki slučaj proveri i Junk, Spam i Promotions folder.

4

Uplatiš

Uplate se vrše na račun škole, m-banking ili putem uplatnice.

Untitled 350 × 320

Zakažeš prvi čas

Nakon uplate naša koordinatorka ti šalje kalendar tvog profesora

Mesečni paketi

Samo jedan čas je 2000 RSD. Ukoliko uzimaš mesečne pakete, cena je dosta povoljnija – 1500 RSD po času.

Najčešća pitanja i odgovori

Individualni časovi su krojeni po tvojoj meri i potpuno fleksibilni. Možeš da imaš časove radnim danima pre i posle podne, kao i vikendom.

Koristimo automatske kalendare za zakazivanje časova. Tvoj profesor otvori sve svoje slobodne termine te nedelje, i ti jednim klikom zakazuješ čas. Ne troši se vreme na dogovore, a tebi na mejl i na tvoj Google kalendar stiže link za čas.

Ukoliko uzmeš 1 individualni čas, cena je 2000 RSD. Ukoliko uzmeš jedan od naših mesečnih paketa, cena je mnogo povoljnija – 1500 RSD po času.

Uplatu su na račun škole. Možeš koristiti mbanking ili uplatnicu.

U tom slučaju nam piši na mejl: team@coffeetalk.rs

Ovo je baš individualno i na odgovor utiče mnogo faktora. Sve zavisi od tvog trenutnog nivoa engleskog, od pasivnog znanja, koliko dugo učiš engleski, koliko časova ćeš imati nedeljno, koliko često ćeš raditi domaći. Nekome je dovoljno 12 časova da sve ponovi i da se oseća mnogo bolje kad priča, nekome treba 50, nekome 150 časova. Na prvom času tvoj profesor procenjuje nivo znanja i već u prvih nekoliko časova znaš na čemu si.

Ukoliko pomeraš čas 24h ranije, čas se ne naplaćuje.

Sav materijal ti obezbeđuje Coffee Talk.

Svi časovi se održavaju onlajn. Uživo imamo jedino mesečne događaje, kao što je Coffee Talk Speed Dating uživo.

Da mi smo onlajn škola specijalizovana za konverzaciju.

Naravno, to što radimo konverzaciju ne znači da ne unapređujemo i ostale jezičke veštine.