Više o CoffeeTalk.rs

Znaš ono kada želiš da kažeš nešto na engleskom, i sve je to super u tvojoj glavi, ali kad treba da progovoriš, prosto ti fali baš ta neka određena reč? I eto, iako sto drugih reči i konstrukcija znaš, džaba sve, blokiran mozak, motivacija pala i odjednom Goodbye engleski?

Е, ра English Coffee Talk je tu da te razuveri. English Coffee Talk ti pomaže da stekneš samopouzdanje i da se rešiš treme. English Coffee Talk je upravo ono što zamisliš kadа pomisliš: „uh što mi se priča o svemu i svačemu na engleskom, u nekim silnim životnim situacijama, sa ljudima koje zanima sve i svašta. U prijatnom ambijentu, dok me obrazi bole od smejanja“.

Zvuči dobro, zar ne? Ovo je u suštini sigurna zona za konverzaciju, koja te tera da se pomeriš iz svoje komfor zone (a znamo da bez izlaska iz komfor zone nema napretka). I da usput naučiš i gramatiku, vokabular i engleski koji izvorni govornici zaista pričaju.

Untitled design 2021 07 14T112038.234

Upoznaj Coffee Talk Team

Nina Hajduković admin

Nina Hajduković

Hey, hey, heeey,

Ко јe Nina? Nina je master filolog i profesorka francuskog, španskog i latinskog jezika koja ima najviše učenikа za časove konverzacije na engleskom (jer… ko još voli latinski😂). Predaje strane jezike evo već 10 godina.

Studirala je u Srbiji, Rumuniji i Francuskoj, bila i volonter, i konobarica, i agent za korisničku podršku, i prevodilac i učiteljica. Putovala je i živela u Evropi, ali je ipak svoje najveće životno i profesionalno iskustvo stekla učeći malu decu, tinejdžere i odrasle u Vijetnamu da pričaju engleski jezik.

Nina ima tim vrhunskih učiteljica koje će ti pomoći da savladaš tremu, stekneš samopouzdanje u konverzaciji, konačno progovoriš taj famozni engleski i otvoriš sebi nova vrata za svet bez straha.

Katarina Božić - Coffeetalk.rs učiteljica

Katarina Božić

Hi there!

Ja sam Katarina. Imam 26 godina, po profesiji sam tim lider, po indeksu apsolvent na romanistici, a po izboru profesor engleskog jezika. Od malena su me zanimali jezici, još iz vremena kada su telenovele bile sveprisutne i popularne, pa sam tako naučila španski. Francuski sam učila (iii i dalje ga izučavam) na fakultetu, dok je engleski nekako oduvek bio prisutan.

Prve časove engleskog sam pocela da pohađam u šestoj godini, ali svoje znanje pripisujem gledanju filmova, serija i čitanju knjiga. To će vam mnogo reći o mom pristupu kada je učenje stranog jezika u pitanju. Sa svojim učenicima radim ozbiljno neozbiljno.

Razgovaramo o umetnosti, putovanjima, snovima, nauci, psihologiji, ljubavi, poslu i turbo folku. Pravila i teme se menjaju, ali cilj je uvek isti – progovoriti engleski tečno. šta radim kad nista ne radim? Crtam, čitam, plešem, nazdravljam.

Lea Jovanov - Coffeetalk.rs učiteljica

Lea Jovanov

Pozdrav svima,

Ja sam Lea. Imam 27 godina i profesor sam engleskog jezika. Engleski jezik počela sam da učim sa četiri godine i odmah sam se zaljubila u njega. Imala sam divnog tičera Bearu koji je od časova pravio pravu predstavu i šou program, pa je zaista bilo lako na tako ranom uzrastu zavoleti jezik. I da, sve vreme je sa nama, učenicima, pričao samo na engleskom (tada nismo još ni maternji jezik savladali), pa nam je bilo mnogo lakše da usvojimo jezik.

Možete da zamislite kako sam se iznenadila kad sam jednom prilikom čula kako sa roditeljima priča na srpskom?! 
Kako sam krenula u školu, zavolela sam i profesiju profesora, i vrlo rano sam znala da će to biti moj poziv. Dugo sam maštala o crvenom školskom dnevniku, zelenoj tabli i katedri. Imala sam prilike da predajem i u državnoj i u privatnoj školi.

Ono što mene inspiriše jesu učenici, pozitivna energija koja se stvara pri svakom času. Upoznala sam divne ljude radeći ovaj posao i ne bih ga menjala ni za šta na svetu.

Utisci učenika

Mi volimo svoje učenike i oni vole nas zato što i pre potencijalne saradnje znamo s kim želimo da radimo, sa kojim osobama se najbolje razumemo i koji problem tačno rešavamo.

Volimo da ćaskamo, a volimo da pričamo i o gorućim i tabu temama, o ljubavi, poslu, intervjuima, strahovima, biznisu, odnosima, umetnosti, filmovima, knjigama, psihologiji i tako u nedogled. 

Uz to, sve učiteljice su nasmejane, imaju ležeran ton i čine da se osećaš opušteno, pa s  nama možeš da pričaš na engleskom o čemu god poželiš, u vreme koje tebi odgovara.

Možda nismo izrazito stroge i ozbiljne učiteljice, ali smo učiteljice koje te ozbiljno nauče da pričaš engleski. Evo šta kažu naši učenici 🙂